info@nossekverheijden.nl                                  

Noord Brabantlaan 80   5652 LE Eindhoven      telefoon: 040-2571517      Heuvel 16   5502 AK Veldhoven                                            

Huisdierenverzekering  

 


De kosten voor de gezondheid van uw huisdier, kunnen soms behoorlijk oplopen. Hierdoor kunt u voor het dilemma komen te staan, of dit nog wel betaalbaar is voor u, hoeveel u ook van uw huisdier houdt. Uw financiële situatie kan veranderen gedurende de periode dat u uw huisdier heeft en de kosten kunnen onverwacht hoog oplopen door bijvoorbeeld een chronische ziekte van uw huisdier.

Wanneer uw kiest voor een huisdierenverzekering, betaalt u vaak maar een klein gedeelte van de onderzoeken of behandelingen. Hierdoor zult u er ook gemakkelijker en sneller voor kiezen dure onderzoeken of behandelingen te laten uitvoeren.

Verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben een huisdierenverzekering in hun pakket. Op de volgende site kunt u veel informatie vinden wat betreft huisdierenverzekeringen en worden verschillende maatschappijen met elkaar vergeleken. Dit op het gebied van premies, eigen bijdragen, vergoedingen etc..Het kan u helpen een goede keuze te maken of een verzekering voor u een goede keuze is en zo ja, welke. Leest u goed alle kleine lettertjes.