info@nossekverheijden.nl                                  

Noord Brabantlaan 80   5652 LE Eindhoven      telefoon: 040-2571517      Heuvel 16   5502 AK Veldhoven                                            

Over ons 

 

In 1991 zijn Carla Verheijden en Milan Nossek gezamenlijk een dierenkliniek voor gezelschapsdieren gestart op de Noord Brabantlaan in Eindhoven. Niet lang daarna openden zij de tweede praktijk in Veldhoven. Samen met hun gezin wonen zij ook op dit adres waardoor deze locatie perfect is voor de opname van huisdieren. Uw opgenomen huisdier staat hierdoor dag en nacht onder toezicht.  

In de velen jaren die volgden, werd de praktijk voortdurend uitgebreid en gemoderniseerd. Allen van ons hebben in de afgelopen jaren veel gedaan aan bijscholing. Waardoor wij nu met trots kunnen zeggen dat wij een moderne praktijk hebben opgebouwd met een groot scala aan mogelijkheden op het gebied van diagnostisch onderzoek, een geavanceerde operatiekamer en zeer vakkundige en uitgebreide mogelijkheden in verschillende vormen van gezondheidszorg voor uw dier. Naast de reguliere gezondheidszorg, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere acupunctuur, homeopathie, kinesiologie en Bach bloesemtherapie. Ook een combinatie van zowel regulier als alternatieve geneeswijzen, is mogelijk.  

Carla Verheijden staat inmiddels wijd en zijd bekend vanwege de schitterende resultaten die geboekt zijn en worden door middel van goudacupunctuur. In de artikelen onder de kopjes links in de balk zullen wij u ook hierover meer vertellen. De geavanceerde operatiekamer, de jarenlange ervaring en bijscholingen op chirurgisch vlak van Milan Nossek en onze ervaren assistentes, maakt dat er een zeer ervaren team klaarstaat, wanneer uw huisdier een chirurgische ingreep moet ondergaan.  

Op het gebied van diagnostiek, hebben wij ook veel mogelijkheden zelf in huis. Dit maakt dat u vrijwel meteen de uitslag heeft van veel onderzoeken. Zo beschikken wij zelf in ons laboratorium onder andere over een bloedanalyse-apparaat voor kleine tot zeer uitgebreide bloedonderzoeken. Verder is er echografie apparatuur en een ultra modern röntgenapparaat aanwezig binnen onze kliniek.   

 

Ook bij vragen omtrent gedragsproblemen, opvoeding, socialisatie van uw pup, kunt u prima bij ons terecht. Onze assistente, Anita de Jong, heeft hier specifieke cursussen in gevolgd. Zij kan u uitstekend adviseren. 

Buiten al deze kwaliteiten en mogelijkheden, staat bij ons het contact dat wij met u en uw huisdier hebben, centraal. Wij doen er alles aan een prettige sfeer onderling te creëren en te behouden. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons en vrij voelt om alles te vragen of vertellen.  

Buiten deze website, houden wij ook een facebookpagina bij. Wilt u graag een oproepje plaatsen dan kunt u hiervoor contact opnemen met onze assistente, José Dillen. Regelmatig vindt u hier ook updates van uw huisdier op het spreekuur, tijdens of na een onderzoek, operatie of behandeling ( alleen met uw goedkeuring) en leuke weet dingetjes. Op de homepage vindt u een directe doorverwijzing, met een vind-ik-leuk knop of klik hier op het facebook-logo.

Rest ons nog te zeggen, dat wij dankbaar zijn voor het vertrouwen dat u in ons heeft. Dat vertrouwen, daar zullen wij van onze kant, heel zuinig op zijn.