info@nossekverheijden.nl                                  

Noord Brabantlaan 80   5652 LE Eindhoven      telefoon: 040-2571517      Heuvel 16   5502 AK Veldhoven                                            

Ons Team

 

Op deze pagina willen wij onszelf graag aan u voorstellen:Staand vlnr:  dierenarts: Carla Verheijden, dierenarts: Milan Nossek,        assistente José Dillen, zittend vlnr: assistente: Anita de Jong, assistente: Isabelle Paulussen

                                                              

 

Carla Verheijden en Milan Nossek, beiden dierenarts, oprichters en eigenaar van de kliniek Zij leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht. Daar ontstond naast hun liefde voor dieren ook de liefde voor elkaar. Na hun studie richtten zij samen in 1991 de dierenkliniek Nossek en Verheijden op. Als eerste een locatie in Eindhoven en snel daarna een tweede locatie in Veldhoven. Daar bevindt zich tevens hun huisadres. Als man en vrouw runnen zij naast de praktijk, ook gezamenlijk een gezin. Door de gespreide tijden, verdeeld over twee praktijken, is dit heel goed te combineren.

Beiden hebben zij deels een eigen inbreng en visie t.a.v. diergeneeskunde. Dit maakt hun combinatie zo uniek. Zij hebben hierdoor een kliniek gecreëerd, waar op veel verschillende manieren gekeken kan worden naar het welzijn van uw dier, afhankelijk van waar u zich als klant prettig bij voelt. Wij vinden het heel normaal dat u een voorkeur kunt hebben voor één van beide dierenartsen. Schroomt u niet en geef uw voorkeur gerust aan bij het maken van een afspraak. 

Drs. Milan Nossek ( Dierenarts )


Als jong jongetje bleek al snel dat Milan zeer geïnteresseerd was in dieren. Leuk om mee te spelen en leuk om te ontdekken hoe dieren in elkaar zaten. Zijn interesse reikte dus verder dan alleen het verzorgen van dieren. De keuze om dierengeneeskunde te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. In 1990 studeerde Milan af aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht. Omdat Milan tijdens zijn jeugd in veel verschillende landen heeft doorgebracht, spreekt hij nu vloeiend meerdere talen, waaronder Frans, Spaans en Engels. In onze multiculturele samenleving, komt dit hem en de klant vaak goed van pas. Milan is hoofd chirurgie binnen de kliniek. Met zijn extra passie voor orthopedie, heeft hij zeker ook op orthopedisch gebied zijn naam gevestigd. Milan is door zijn lengte een imposante verschijning. Dit, samen met zijn liefdevolle, maar kordate aanpak, zorgt ervoor dat nagenoeg alle dieren zonder allerlei kunstgrepen, behandelbaar zijn.

 

Drs. Carla Verheijden ( Dierenarts )

Carla studeerde in 1989 af aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht. Al snel bleek haar interesse verder te reiken dan alleen de reguliere dierengeneeskunde. In loop van de jaren heeft zij naast haar werk, allerlei opleidingen gevolgd op het gebied van de natuurlijke geneeswijzen. Zo is Carla nu homeopaat, Bach bloesemtherapeut, gediplomeerd acupuncturist en kinesioloog. Verder heeft Carla nog een specialisatie gevolgd, binnen de acupunctuur, namelijk goud-acupunctuur. Links in de menubalk vindt u een kopje, waarin deze therapie, uitgebreider besproken wordt. Inmiddels komen er mensen met hun huisdier van over grens voor goud-acupunctuur bij Carla, vanwege de geweldige resultaten. Carla zorgt met haar rust en zachtheid dat veel dieren zich op hun gemak voelen en zich gemakkelijker overgeven aan onderzoek en behandeling.

Zo ziet u, twee zeer verschillende dierenartsen, met elk hun specifieke kracht. Dat maakt onze praktijk zo veelzijdig.

Naast Carla en Milan, werken er op de praktijk twee vaste dierenartsassistentes;  José Dillen en Anita de Jong. Verder zult u bij ons ook regelmatig stagiaires tegenkomen omdat wij het ook als taak zien, deze jonge mensen in opleiding te begeleiden in hun werkervaring opdoen. Onze vaste assistentes ontwikkelden in de afgelopen jaren, elk hun eigen vaardigheden. 

 

José Dillen ( dierenartsassistente )


José is vanaf de oprichting van de locatie Veldhoven, parttime in dienst als dierenartsassistente.

Naast de normale werkzaamheden zoals balieverkoop en het assisteren tijdens de spreekuren, telefonische vragen beantwoorden en afspraken maken, heeft José zich gespecialiseerd in de laboratorium onderzoeken. Het bloedanalyse-apparaat kent nog maar weinig geheimen voor haar. Verder beheert José de facebook- pagina en  onze website. Jaren was zij hoofdzakelijk te zien in Veldhoven, maar vanaf 2014 gaat zij zich ook weer meer in Eindhoven laten zien, zodat ook zij weer beter inzetbaar is op de operatiekamer. 

De vragen die op facebook gesteld worden, worden veelal door José beantwoord. Wilt u graag iets plaatsen op facebook, dan kan dit vaak in overleg met José.

 

Anita de Jong ( dierenartsassistente )


Anita kwam enkele jaren later ons team versterken. Voorheen had Anita al ruime ervaring opgedaan als dierenartsassistente in andere praktijken. Ook zij verricht alle werkzaamheden zoals assistentie tijdens de spreekuren, operatie-assistente, het bemannen van de balie en telefoon. Haar specialiteit is het goed en stevig vasthouden van katten en honden die door angst moeilijk te hanteren zijn. Anita heeft een paar jaar geleden de specialisatie- cursus dierengedragsadviseur met goed gevolg afgerond. Voor al uw vragen omtrent rangordeproblemen, socialisatie van uw pup, gedragsproblemen bij katten etc., staat zij u graag bij. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de praktijk en vragen naar haar werktijden. Heeft het niet direct haast, kunt u ook het contactformulier hiervoor gebruiken.


  

Isabelle Noronha ( dierenartsassistente )

 

Isabelle Noronha is al weer een hele tijd, een vrolijk gezicht binnen de praktijk. Zij liep gedurende lange tijd stage bij ons. Van beide kanten was er een klik. Daarom heeft ze alles op alles gezet, meerdere periodes bij ons stage te mogen lopen. Dit lukte en daarom is zij al bijna niet meer weg te denken voor ons en velen klanten. Binnenkort hoopt Isabelle de opleiding paraveterinair aan de Groene Campus af te ronden en heeft zij haar diploma op zak. Wij zijn allen heel blij met Isabelle binnen de praktijk en willen haar niet kwijt. Daarom kreeg zij onlangs al een parttime baan aangeboden. Welkom binnen ons team, Isabelle!! 

Inmiddels op 24-05-2016 is Isabelle geslaagd en nu volwaardig paraveterinair!!


Wij hopen dat wij u hiermee een goed beeld hebben gegeven van ons allround, ervaren team.