Ons Team                              

Carla Verheijden en Milan Nossek, beiden dierenarts, oprichters en eigenaar van de kliniek. Zij leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht. Daar ontstond naast hun liefde voor dieren ook de liefde voor elkaar. Na hun studie richtten zij samen in 1991 de dierenkliniek Nossek en Verheijden op. Als eerste een locatie in Eindhoven en snel daarna een tweede locatie in Veldhoven. Daar bevindt zich tevens hun huisadres. Als man en vrouw runnen zij naast de praktijk, ook gezamenlijk een gezin. Door de gespreide tijden, verdeeld over twee praktijken, is dit heel goed te combineren.

Beiden hebben zij deels een eigen inbreng en visie t.a.v. diergeneeskunde. Dit maakt hun combinatie zo uniek. Zij hebben hierdoor een kliniek gecreëerd, waar op veel verschillende manieren gekeken kan worden naar het welzijn van uw dier, afhankelijk van waar u zich als klant prettig bij voelt. Wij vinden het heel normaal dat u een voorkeur kunt hebben voor één van beide dierenartsen. Schroomt u niet en geef uw voorkeur gerust aan bij het maken van een afspraak.

Drs. Milan Nossek (dierenarts)

Als jong jongetje bleek al snel dat Milan zeer geïnteresseerd was in dieren. Leuk om mee te spelen en leuk om te ontdekken hoe dieren in elkaar zaten. Zijn interesse reikte dus verder dan alleen het verzorgen van dieren. De keuze om dierengeneeskunde te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. In 1990 studeerde Milan af aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht. Omdat Milan tijdens zijn jeugd in veel verschillende landen heeft doorgebracht, spreekt hij nu vloeiend meerdere talen, waaronder Frans, Spaans en Engels. In onze multiculturele samenleving, komt dit hem en de klant vaak goed van pas. Milan is hoofd chirurgie binnen de kliniek. Met zijn extra passie voor orthopedie, heeft hij zeker ook op orthopedisch gebied zijn naam gevestigd. Door Milan zijn lengte is hij voor dieren vaak een imposante verschijning, gecombineerd met zijn liefdevolle, maar kordate aanpak, lukt het hem nagenoeg altijd de dieren zonder allerlei kunstgrepen, te behandelen.

 

Drs. Carla Verheijden (dierenarts)

Carla studeerde in 1989 af aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht. Al snel bleek haar interesse verder te reiken dan alleen de reguliere dierengeneeskunde. In loop van de jaren heeft zij naast haar werk, allerlei opleidingen gevolgd op het gebied van de natuurlijke geneeswijzen. Zo is Carla nu homeopaat, Bach bloesemtherapeut, gediplomeerd acupuncturist en kinesioloog. Verder heeft Carla nog een specialisatie gevolgd, binnen de acupunctuur, namelijk goud-acupunctuur. Links in de menubalk vindt u een kopje, waarin deze therapie, uitgebreider besproken wordt. Inmiddels komen er mensen met hun huisdier van over grens voor goud-acupunctuur bij Carla, vanwege de geweldige resultaten. Carla zorgt met haar rust en zachtheid dat veel dieren zich op hun gemak voelen en zich gemakkelijker overgeven aan onderzoek en behandeling.

Zo ziet u, twee zeer verschillende dierenartsen, met elk hun specifieke kracht. Dat maakt onze praktijk zo veelzijdig.


Isabelle Noronha (paraveterinair )

Isabelle Noronha werkt al weer heel wat jaartjes in onze praktijk. Zij volgde de opleiding tot paraveterinair aan de Groene Campus. Tijdens deze opleiding kwam zij bij ons voor een stageperiode. Omdat er van beide kanten een goede klik was, heeft Isabelle toen alles op alles gezet om meerdere stages bij ons te mogen lopen. Dat lukte, vandaar dat toen zij op 24-05-2016 slaagde als paraveterinair, zij al een heel vertrouwd gezicht was binnen onze praktijk. Natuurlijk kreeg zij dus ook meteen een vaste aanstelling.

Isabelle is gek op dieren. Zij woont samen met haar Beagle kruising, Sky. Deze komt vaak ook gezellig mee naar de praktijk. Sky houdt de assistentes aan de balie dan gezelschap. Zit het liefste bij iedereen op schoot. Verder is Isabelle dol op paarden. Zij vindt het dan ook heerlijk om, in haar geringe vrije tijd, paard te rijden of heerlijke wandelingen met Sky te maken. 
Lisa Luijten (paraveterinair in opleiding )


Lisa Luijten (paraveterinair in opleiding) Lisa is 30 jaar oud en werkt sinds 2023 in onze praktijk. Ze volgt de BBL opleiding via het Yuverta college in Nijmegen.

Ze woont samen met haar vriend en zoontje in Oirschot in haar vrije tijd het liefst bezig met dieren. In de zomervakantie wordt het dan ook hoog tijd om weer een pup (Vizsla) te verwelkomen! Lisa hoopt u te mogen verwelkomen in onze praktijk aan de Noord-Brabantlaan in Eindhoven.                                           

E-mailen
Bellen
Map
Info