info@nossekverheijden.nl                                  

Noord Brabantlaan 80   5652 LE Eindhoven      telefoon: 040-2571517      Heuvel 16   5502 AK Veldhoven                                            

Ons Team

 

Op deze pagina willen wij onszelf graag aan u voorstellen:Binnenkort, wanneer de coronamaatregelen het weer toelaten, zullen wij hier een nieuwe groepsfoto plaatsen, die up tp date is.

Staand vlnr:  dierenarts: Carla Verheijden, dierenarts: Milan Nossek,        assistente José Dillen, zittend vlnr: assistente: Anita de Jong, assistente: Isabelle Paulussen.                                                          

Carla Verheijden en Milan Nossek, beiden dierenarts, oprichters en eigenaar van de kliniek. Zij leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht. Daar ontstond naast hun liefde voor dieren ook de liefde voor elkaar. Na hun studie richtten zij samen in 1991 de dierenkliniek Nossek en Verheijden op. Als eerste een locatie in Eindhoven en snel daarna een tweede locatie in Veldhoven. Daar bevindt zich tevens hun huisadres. Als man en vrouw runnen zij naast de praktijk, ook gezamenlijk een gezin. Door de gespreide tijden, verdeeld over twee praktijken, is dit heel goed te combineren.

Beiden hebben zij deels een eigen inbreng en visie t.a.v. diergeneeskunde. Dit maakt hun combinatie zo uniek. Zij hebben hierdoor een kliniek gecreëerd, waar op veel verschillende manieren gekeken kan worden naar het welzijn van uw dier, afhankelijk van waar u zich als klant prettig bij voelt. Wij vinden het heel normaal dat u een voorkeur kunt hebben voor één van beide dierenartsen. Schroomt u niet en geef uw voorkeur gerust aan bij het maken van een afspraak. Vanaf juni 2018 hebben zij dierenarts Ilse Brakel in dienst genomen. Het wordt nog steeds alsmaar drukker in de praktijk. Ilse werkt ca twee dagen in onze praktijk.

Drs. Milan Nossek (dierenarts)

Als jong jongetje bleek al snel dat Milan zeer geïnteresseerd was in dieren. Leuk om mee te spelen en leuk om te ontdekken hoe dieren in elkaar zaten. Zijn interesse reikte dus verder dan alleen het verzorgen van dieren. De keuze om dierengeneeskunde te gaan studeren was dan ook snel gemaakt. In 1990 studeerde Milan af aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht. Omdat Milan tijdens zijn jeugd in veel verschillende landen heeft doorgebracht, spreekt hij nu vloeiend meerdere talen, waaronder Frans, Spaans en Engels. In onze multiculturele samenleving, komt dit hem en de klant vaak goed van pas. Milan is hoofd chirurgie binnen de kliniek. Met zijn extra passie voor orthopedie, heeft hij zeker ook op orthopedisch gebied zijn naam gevestigd. Door Milan zijn lengte is hij voor dieren vaak een imposante verschijning, gecombineerd met zijn liefdevolle, maar kordate aanpak, lukt het hem nagenoeg altijd de dieren zonder allerlei kunstgrepen, te behandelen.

 

Drs. Carla Verheijden (dierenarts)

Carla studeerde in 1989 af aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht. Al snel bleek haar interesse verder te reiken dan alleen de reguliere dierengeneeskunde. In loop van de jaren heeft zij naast haar werk, allerlei opleidingen gevolgd op het gebied van de natuurlijke geneeswijzen. Zo is Carla nu homeopaat, Bach bloesemtherapeut, gediplomeerd acupuncturist en kinesioloog. Verder heeft Carla nog een specialisatie gevolgd, binnen de acupunctuur, namelijk goud-acupunctuur. Links in de menubalk vindt u een kopje, waarin deze therapie, uitgebreider besproken wordt. Inmiddels komen er mensen met hun huisdier van over grens voor goud-acupunctuur bij Carla, vanwege de geweldige resultaten. Carla zorgt met haar rust en zachtheid dat veel dieren zich op hun gemak voelen en zich gemakkelijker overgeven aan onderzoek en behandeling.

Zo ziet u, twee zeer verschillende dierenartsen, met elk hun specifieke kracht. Dat maakt onze praktijk zo veelzijdig.

Drs. Ilse Brakel (dierenarts)

In 2011 is Ilse afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit te Gent, faculteit dierengeneeskunde. Inmiddels heeft Ilse al enkele jaren ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Ook werkt zij in haar vrije tijd als vrijwilligster voor de stichting Zorgdier. Carla en Milan waren op zoek naar een dierenarts die hen wat kon ontlasten in de nog altijd drukker wordende praktijk. Uiteindelijk vonden zij afgelopen zomer (2018) een goede match met Ilse, die graag parttime bij ons wilde werken. Op het moment van het plaatsen van dit stukje werkt Ilse een half jaar bij ons. Zij vindt het een hele fijne praktijk om te werken, onder andere omdat zij de klanten erg plezierig vindt. Ook de kleinschaligheid van de praktijk spreekt haar erg aan, in de tijd van grote ketens. Thuis heeft Ilse twee katten, Fien en Mila en regelmatig twee oppashonden. Ilse is normaal gesproken op donderdag en vrijdag werkzaam in de kliniek.                      


Naast Carla en Milan en Ilse, werken er op de praktijk vier vaste dierenartsassistentes;  José Dillen en Anita de Jong, Isabelle Norhona en Femke Rijkers. Verder zult u bij ons ook regelmatig stagiaires tegenkomen omdat wij het ook als taak zien, deze jonge mensen in opleiding te begeleiden en een kans te geven om werkervaring op te doen. Onze vaste assistentes ontwikkelden in de afgelopen jaren, elk hun eigen vaardigheden. 

 

José Dillen (dierenartsassistente)

José is vanaf de oprichting van de locatie Veldhoven, parttime in dienst als dierenartsassistente.

Naast de normale werkzaamheden zoals balieverkoop en het assisteren tijdens de spreekuren, telefonische vragen beantwoorden en afspraken maken, heeft José zich gespecialiseerd in de laboratorium onderzoeken. Het bloedanalyse-apparaat kent nog maar weinig geheimen voor haar. Verder beheert José de facebook- pagina en  onze website. Jaren was zij hoofdzakelijk te zien in Veldhoven, maar vanaf 2014 gaat zij zich ook weer meer in Eindhoven laten zien.

De vragen die op facebook gesteld worden, worden veelal door José beantwoord. Wilt u graag iets plaatsen op facebook, dan kan dit vaak in overleg met José.

 

Anita de Jong (dierenartsassistente) 

Anita kwam enkele jaren later ons team versterken. Voorheen had Anita al ruime ervaring opgedaan als dierenartsassistente in andere praktijken. Ook zij verricht alle werkzaamheden zoals assistentie tijdens de spreekuren, operatie-assistente, het bemannen van de balie en telefoon.


  

Isabelle Noronha (dierenartsassistente)

Isabelle Noronha is al weer een hele tijd, een vrolijk gezicht binnen de praktijk. Zij liep gedurende lange tijd stage bij ons.  Van beide kanten was er een klik. Daarom heeft ze alles op alles gezet, meerdere periodes bij ons stage te mogen lopen. Dit lukte en daarom is zij al bijna niet meer weg te denken voor ons en velen klanten. Binnenkort hoopt Isabelle de opleiding paraveterinair aan de Groene Campus af te ronden en heeft zij haar diploma op zak. Wij zijn allen heel blij met Isabelle binnen de praktijk en willen haar niet kwijt. Daarom kreeg zij onlangs al een parttime baan aangeboden. Welkom binnen ons team, Isabelle!! 

Inmiddels op 24-05-2016 is Isabelle geslaagd en nu volwaardig paraveterinair!!


Kaylee van Vonderen (dierenartsassistente)

Kaylee is sinds november 2020 ons team komen versterken. Van jongs af aan heeft Kaylee al een passie voor dieren. Zij had altijd honden thuis en als 13-jarige ging ze helpen bij een konijnenopvang. Haar droom als kind was dan ook om dierenarts te worden. Na haar middelbare school, ging zij naar het Aeres in Barneveld en doorliep daar de opleiding Paraveterinair Sprint, die zij medio 2020 met succes afgerond heeft. Naast haar opleiding en de nodige stages, werkte zij in een hondenpension. Ook rijdt zij al 13 jaar, met veel plezier paard en had eerder ook eigen paard. Al en met al, ondanks haar jonge leeftijd al heel veel ervaring opgedaan met dieren. Kaylee zal alle voorkomende werkzaamheden bij ons gaan doen. Welkom Kaylee, in ons team!

 


Robbin Kuijper ( bijna afgestudeerd dierenartsassistente)

En dan hebben we nog iemand om aan u voor te stellen.

Dit is Robbin Kuijper. Na haar studie blijft zij nog een poosje, voor enkele uren, bij ons werken, totdat haar stage naar Spanje door kan gaan (uitgesteld vanwege Corona). Deels in Veldhoven, deels in Eindhoven.
Wij zijn blij, Robbin, dat je ons team nog wat kan blijven versterken. Veel succes met het afronden van je studie.

Dit stukje schreef zij over zichzelf.

Als klein meisje wist ik al dat ik met dieren wilde werken. Ik was toen al constant met dieren bezig. Ook heb ik heel mijn leven huisdieren gehad. Eerst 2 katten en nu 3 honden. Ik studeer nu Agro- en Biotechnologie met afstudeer richting dierenzorg en zit nu in mijn laatste jaar. Ik studeer in België aan het Thomas More college in Geel. Na mijn studie zal ik te werk gaan als dierenartsassistente. Sinds augustus 2020 loop ik stage bij Nossek&Verheijden en hier heb ik al erg veel geleerd. Ik vind het een erg leuk team en ben super enthousiast dat ik mag blijven werken en nog veel meer mag leren op deze drukke praktijk. Eind dit jaar ga ik ook nog stage lopen in Spanje bij de plek waar ik mijn eigen honden vandaan heb. Hier hoop ik veel zwerfdieren te redden! Na mijn studie wil ik graag de master Clinical Animal Behaviourist doen en in de toekomst beginnen als gedragstherapeut voor huisdieren.